Integritetspolicy

Senast uppdaterad: Mars 2024

Välkommen till den svenska sidan för Oticurant. Vi värdesätter din integritet och tar skyddet av dina personuppgifter på största allvar. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in, använder, lagrar och skyddar dina personuppgifter när du använder våra tjänster eller besöker vår webbplats.

 1. Insamling av personuppgifter:

   – Vi samlar inte in e-postadresser eller andra direkt identifierbara personuppgifter för nyhetsbrev. När du fyller i vårt kontaktformulär så hamnar din e-postadress i vår epostlåda och vi svarar på ditt ärende. Men vi kommer inte kontakta dig igen utöver hanteringen av ärendet. Däremot kan vi samla in anonymiserad data för tredjepartsändamål, såsom statistik om användarbeteenden och webbplatsnavigering, genom användning av cookies och liknande tekniker.

 1. Användning av personuppgifter:

   – Den data vi samlar in för tredjepartsändamål används för att analysera och förbättra våra tjänster, samt för marknadsföringsändamål som att rikta annonser till relevanta målgrupper.

 1. Dela och lämna ut personuppgifter:

   – Vi delar inte dina personuppgifter med tredje parter för marknadsföringsändamål utan ditt medgivande. Dock kan vi dela anonymiserad data med tredje parter för att genomföra analyser och förbättra våra tjänster.

 1. Säkerhet för personuppgifter:

   – Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda den data vi samlar in för tredjepartsändamål mot obehörig åtkomst, förlust, missbruk eller förändring.

 1. Dina rättigheter:

   – Även om vi inte samlar in e-postadresser eller andra direkt identifierbara personuppgifter, har du fortfarande rätt att begära åtkomst till och korrigering av den data vi samlar in för tredjepartsändamål.

 1. Ändringar av integritetspolicyn:
  – Vi kan uppdatera denna integritetspolicy från tid till annan genom att publicera en uppdaterad version på vår webbplats. Vi uppmanar dig att regelbundet granska denna policy för att hålla dig informerad om hur vi behandlar din data.
 1. Kontaktinformation för frågor och synpunkter:
  Om du har några frågor eller funderingar om vår integritetspolicy eller vår behandling av data för tredjepartsändamål, vänligen kontakta oss på info@adunica.se. Vi strävar efter att svara på alla frågor så snabbt som möjligt.